Groep coaching

Groep coaching

Groep Coaching Mind-Ware in samenwerking met Flow Coaching & HRM.

ZIT JIJ NOG IN DE L.I.F.T. ? Haal het volledige potentieel uit jezelf!

Werken aan:
Leiderschap
Inzicht
Focus
Toekomstperspectief

Mind-Ware organiseert, in samenwerking met Flow Coaching & HRM regelmatig L.I.F.T. workshops, waar zowel vrij op inschrijving – als op maat gemaakt in company – aan deel genomen kan worden.

Margriet Beelen en Manon de Haan begeleiden je tijdens deze L.I.F.T. Workshop naar directe groei op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. In één weekend krijg je alle tools aangereikt om je eigen koers te bepalen en daaraan vast te houden. Inspirerend, praktisch, to the point en (inter)actief!

Bovengenoemde samenwerking biedt ruim 20 jaar ervaring op het gebied van training, coaching, (preventie van) stress gerelateerde klachten, communicatie, presentatie, leiderschap en HR- & Organisatieadvies.

Deze workshops zijn uitermate geschikt voor personen die zich willen ontwikkelen op het gebied van (persoonlijk) Leiderschap. Het verruimt Inzicht in onbewuste patronen, de eigen stijl, kwaliteiten en valkuilen en de wijze van communiceren. Daarnaast leert men Focus te richten en te behouden op optimaal functioneren om een effectiever Toekomstperspectief te creëren.

Deelnemers die het meeste rendement halen uit deze workshop zijn personen op leidinggevend niveau, in specialistische functies en mensen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling.

Om de arbeidsproductiviteit te waarborgen is ervoor gekozen de workshop in 2 aansluitende weekend dagen te organiseren. Indien gewenst kan deze workshop tevens in company verzorgd worden. Maatwerk, gericht op de doelstellingen en de wensen van de organisatie.

Voor informatie en eerstvolgende data, check onze socials of stuur een bericht via ons contactformulier.